2012-02-14
同事勁推介呢間的三文治, 即管試試!打電話去, 店員話平日無需訂位, 假日或星期六、日至要訂。好辛苦至爬到上山, 索晒氣全舖只有三張雙人枱同右邊一排bar位, 並唔迫左邊係一排麵包架Order了巴馬火腿、布里芝士、白松露油配意式脆皮包.....點知......食食吓....點解個包冇巴馬火腿????原來新嚟的店員, 指住"水牛山羊芝士沙律配蕃茄古老也芝士包"張相同裡面的店員order所以唯有試吓其它的包啦!個包真係好香, 要少少牙力至咬得開裡面的火箭菜, 蕃茄都好新鮮,山羊芝士的味都好濃。好在我唔討厭山羊&水牛芝士, 否則會昏低另一個係煙燻三文魚忌廉芝士配60%祼麥芝麻個包冇芝士包咁香口, 但都好味!煙三文魚新鮮, 配埋cream cheese真係絕!難怪同事咁愛呢間!下次我要試Parma ham, Brie cheese, White truffle oil, Arugula and tomato on Ciabatta!!!!
打電話去, 店員話平日無需訂位, 假日或星期六、日至要訂。
好辛苦至爬到上山, 索晒氣
全舖只有三張雙人枱同右邊一排bar位, 並唔迫
食食吓....點解個包冇巴馬火腿????
所以唯有試吓其它的包啦!
另一個係煙燻三文魚忌廉芝士配60%祼麥芝麻