2012-06-19 17 浏览
早排同朋友食既宵夜Buffet, $200都唔駛, 算多海鮮食, Fit晒我心水!之前食開尖沙咀某間放題, 價錢差唔多, 但食極都係壽司, 最多有蜆有芝士焗帶子, 但每次都有漏單情況! 今次轉新場, 起初貪有酒水任飲, 點知比想像中多海鮮食!燒蠔大隻多汁, 好好味! 可能宵夜時段, 人唔多, 排分幾鐘就有!!!最開心有炒辣蟹, 蟹就細細隻, 但好惹味, Fit晒我過口癮, 食唔停! 蒸元貝都好吸引, 有肉架, 好鮮, 不過一出就俾人拎曬, 我都只搶到4.5隻左右。其餘壽司刺身都唔錯……最特別有蒸魚!印象深刻! 不過d指示唔清楚, 原來要拎檯支膠牌出去,俾個亞姐, 再番位等, 條魚佢地會送到檯, 我都無人同我講, 俾完支膠牌就呆等, 唗晒我d時間!!!!不過, 整體上都唔錯, 得閒過cwb會再幫襯!!!

不過, 整體上都唔錯, 得閒過cwb會再幫襯!!!

大班fd, 成檯野食!
燒蠔大大隻, 好香口!
最愛炒蟹!!
呆等既蒸魚..
2012-06-16
$160 (宵夜)
大班fd, 成檯野食!
燒蠔大大隻, 好香口!
最愛炒蟹!!
呆等既蒸魚..