2011-07-16 476 浏览
之前忙搅结婚D野,好耐无写食评。适逢老公生日,又系食我至爱o既和牛,就想同大家分享一下。呢度环境舒适,坐得舒服,座位比“和宴”宽敝,服务比“伊吕波”好,但讲到和牛,我都系至LIKE “和宴”,但呢间都OK,下次可以唔叫SET,散叫 今晚叫o左个和牛盛宴(二人前)$868有:佐贺和牛刺身: 好食,第一次食和牛刺食,食落一D都唔似食紧牛肉,同熟o既味道完全唔同,同个汁好夹 ~松阪牛肉他他: 用紫菜包住o黎食,牛肉好冻,感觉麻麻火焰佐贺和牛寿司: 好食,但太细件,同埋每人得一件,孤寒 !烧和牛沙律: 好食,但太size 太细,和牛得两小块,蔬菜新鲜,个沙律酱好味 ~ 牛肉春雨卷: 普通春卷一条,无乜特别 !!究极之牛盛合:﹣牛柳:D雪花纹好靓,牛肉味超浓,赞 !﹣牛肩肉: ﹣牛舌:一般,可能我自已本身唔系太like 牛舌﹣牛肋骨: 切得好薄,系咁E煎一阵,再加少少糼盐,已非常好食~﹣一口牛: 我的至爱,好有牛味,入口即溶,推介 ~~汁烧牛柳: 老公至爱,因为D牛用o左D特别o既汁腌过,非常入味,因为切得好薄,好冧和风牛藏石锅饭: 牛肉+洋䓤+温泉旦,perfect match ! 本来已
之前忙搅结婚D野,好耐无写食评。
适逢老公生日,又系食我至爱o既和牛,就想同大家分享一下。

今晚叫o左个和牛盛宴(二人前)$868
有:
佐贺和牛刺身
松阪牛肉他他:
用紫菜包住o黎食,牛肉好冻,感觉麻麻
火焰佐贺和牛寿司
好食,但太细件,同埋每人得一件,孤寒 !
烧和牛沙律:
牛肉春雨卷:
普通春卷一条,无乜特别 !!
究极之牛盛合:
﹣牛柳:D雪花纹好靓,牛肉味超浓,赞 !
﹣牛肩肉:

﹣牛舌:一般,可能我自已本身唔系太like 牛舌
﹣牛肋骨:
切得好薄,系咁E煎一阵,再加少少糼盐,已非常好食~
﹣一口牛:
我的至爱,好有牛味,入口即溶,推介 ~~
汁烧牛柳:
和风牛藏石锅饭:
牛肉+洋䓤+温泉旦,perfect match ! 本来已好饱,但都忍唔住食o左2碗 !
芝麻味雪糕:
芝麻味浓,好食 !
和牛刺身
和牛盛合
汁烧牛柳
牛肉石锅饭
芝麻雪糕
  • 一口和牛,汁烧牛柳,和风牛藏石锅饭