2010-05-16 5 浏览
見到 Vicklam 呢段食評, 我真係好worry, 因為我其實book o左遲d會同我媽咪去果度食飯慶祝生日o既...其實決定去呢間日本放題食, 係因為覺得佢新開張, 為得到更加多口碑, 服務+食物o既質素應該會唔錯, 再加上睇佢初頭果幾段comments, 實在會有點期待~但係當我前幾日打去book位 o既時候, 接電話果位生先o既語氣實在令人氣結, 我覺得佢好無禮貌, 好似唔憂無生意咁, d語氣令人覺得佢間鋪頭依家做緊所謂o既 promotion $198/位, 好似係消費者者欠o左佢地咁, 比o左天大o既著數我地, 真係想起都嬲嬲地再+上見到有人對呢間餐廳有個咁差勁o既劣評, 我真係有d 動搖想轉去同區另一間食, 因為上年我媽咪生日就係o係同區食日本放題, 無論價錢及對客人o既態度都好好, 令人滿意~若我下星期去完呢間餐廳食, 無論好壞, 我一定會留comment反映, 等大家有個ref都好~

2010-05-22
庆祝纪念