又去左食好祈待醬油蟹🦀啊🤩 今次試左韓國人主理既韓店,正宗韓國菜, 平日都好爆場!餐廳位於駱克駅2樓全層,樓底好高,一入去感覺好寬敞舒適♥️呢間分店好有特色,有一邊牆身打造了好韓劇風既自修室📗感覺,一排整齊書枱是每兩人一組,位還擺放了枱燈💡,書本📕,韓國偶像剪報,同一D 玩具擺設,仲有店主好識揀既電影🎥佈置,感覺好似返左學校☺ 真係打卡滿分💯🩵醬油蟹跟紫菜飯🦀 $380⭐️必叫⭐️其實香港冇乜幾間韓國餐廳整得好食,呢個醬油蟹好鮮甜多膏,特製醬汁味道剛好不太甜,沾滿醬汁嘅蟹入口感覺提鮮了不少😋記得要將紫菜飯入蟹蓋一齊食,啖啖蟹膏飯食唔停口👅🩵 原隻炸魷魚 🐙 $70原隻魷魚大大隻,有預備咗交剪✂️比食客慢慢剪細件,入口好脆口,餐前小食不錯。🩵 部隊鍋 $208份量同質素都不錯,有大愛韓國拉麵,年糕,芝士腸仔,午餐肉,五花腩,配合辛辣湯,呢D combo 組合好惹味,食極唔厭🎏👍🏻🩵Bombay Highball🥃 $98@叫左2杯好靚藍色highball, 飲下酒先開心架嘛🤭

🩵醬油蟹跟紫菜飯🦀 $380⭐️必叫⭐️
記得要將紫菜飯入蟹蓋一齊食,啖啖蟹膏飯食唔停口👅

🩵 原隻炸魷魚 🐙 $70

🩵 部隊鍋 $208