2019-11-02
同媽媽睇完物理治療,想同她*逃離*美孚🤣食其他野,所以坐的士去饒宗頤館的House of Joy。我幾鐘意呢度環境,好多花花草草去到只係12點左右,所以只得2。3枱客上次食過羊架,覺得好好味! 今日吾想食甘多肉,睇下食乜好先?lunch set包南瓜湯。沙律菜。香草麵包媽媽要左燒三文魚(128蚊),個魚煮到剛剛好粉紅色,沒overcooked, 伴碟有Parma ham包露筍。媽媽話好好味!我吾想食甘heavy, 要左蟹肉忌廉汁意大利雲吞(108蚊), 媽媽驚我吾飽,猛話俾三文魚我其實呢個忌廉汁+雲吞幾飽肚,我覺得好好味!!lunch set包咖啡,跟餐可加28蚊/杯餐廳自製既士多啤梨雪芭。上次食過覺得好正😋, 媽媽都話好好食呢餐2人食左325蚊。如果平日行上黎食lunch,呢度好清靜好舒服! 環境好靚,響美孚站行上黎好方便,千萬不要坐的士,兜路兜到您癲, 我地係因為媽媽脚痛不能行先坐的士咋
去到只係12點左右,所以只得2。3枱客
lunch set包南瓜湯。沙律菜。香草麵包