2010-03-26
Honey生日,都唔知食乜好!見呢間餐廳最近嘅評論都唔錯,而且又係天主教同基督教嘅人一齊開,都應該唔會太差,於是一試!去到我地要坐樓上,感覺比較空曠,所以大聲少少講嘅就變得比較嘈同應聲!如果一大班人我唔見議坐樓上,真係好嘈... 點都好,整體感覺係唔錯嘅我地散叫嘅!首先嚟係煙三文魚沙律,三文魚又多又厚,整到成朵玫瑰咁,好靚!同啲菜一樣好新鮮!跟住係凱撒雞卷,睇落細細件,食落都唔係!入面好多菜,一樣係咁新鮮!再嚟蘑菇意大利飯,呢個差咗少少!食物本身比較油同好重芝士味!食多少少已經好飽!下次未必再選!(但唔好誤會係因為太差而唔再選擇)題外話,佢唔記得落單!第一次去竟然係咁??不過唔緊要,俾時間我同honey慢慢傾吓計同消化之前嘅食物都好... 最後個甜品係心太軟,呢個係我落返樓下問人有乜甜品,水吧個哥哥推介嘅!其實佢有芝士餅,不過個哥哥話見我地得兩個人,心太軟就比較好,唔會太多食唔哂!咁好啦!我仲叫佢幫我做少少decoration添!靚得嚟又好食!朱古力味好濃呀!!兩杯咖啡都唔錯!不過我估熱咖啡應仲唔錯!因為睇相見佢整到啲樣好靚.. 呢個下次再叫!總結係:環境唔錯,服務員有禮貌同有笑容,
總結係:環境唔錯,服務員有禮貌同有笑容,食物portion都算大,味道同賣相好好!呢間餐廳絕對有下次!:D