2022-08-05
#fatxcentral ‼️𝗕𝗲𝘀𝘁 有餡𝗗𝗼𝗻𝘂𝘁𝘀 𝗶𝗻 𝗧𝗼𝘄𝗻 ‼️平時佢哋鋪係中環!而家佢哋係金鐘𝙋𝙖𝙘𝙞𝙛𝙞𝙘 𝙋𝙡𝙖𝙘𝙚 做緊𝙥𝙤𝙥𝙪𝙥 ,仲有限定口味~•① [ 有餡 : 𝗩𝗮𝗻𝗶𝗹𝗹𝗮 𝗖𝘂𝘀𝘁𝗮𝗿𝗱 + 𝗥𝗮𝘀𝗽𝗯𝗲𝗿𝗿𝘆 𝗝𝗮𝗺 ]| 估唔到有餡嘅驚喜咁大(՞ټ՞☝完全唔使驚食完會好膩好飽,反而幾開胃!尤其是力推 𝗩𝗮𝗻𝗶𝗹𝗹𝗮 𝗖𝘂𝘀𝘁𝗮𝗿𝗱 (⊙ꇴ⊙)入面有一粒粒雲尼拿籽,足料🫶🏻𝗥𝗮𝘀𝗽𝗯𝗲𝗿𝗿𝘆 𝗝𝗮𝗺 又係好ꜰʀᴇsʜ,酸酸甜甜幾正。𓋪9.5/10•② [ 𝗢𝗿𝗶𝗴𝗶𝗻𝗮𝗹 𝗚𝗹𝗮𝘇𝗲 ]|本身我係鐘意呢一種最ʙᴀsɪᴄ 多啲。但反而覺得同有餡比較之下冇咁特別。可以唔需要特別試~|𓋪7/10·Hole Foods Hong Kong (Central)Shop 203, 2/F, Conwell House, 34-38 Stanley Street, Central#hongkongfoodies #香港 #香港食物 #香港美食 #food #hongkong #foodie #hk #hongkongfood #hongkongfoodblogger
‼️𝗕𝗲𝘀𝘁 有餡𝗗𝗼𝗻𝘂𝘁𝘀 𝗶𝗻 𝗧𝗼𝘄𝗻 ‼️
| 估唔到有餡嘅驚喜咁大(՞ټ՞☝
完全唔使驚食完會好膩好飽,反而幾開胃!
尤其是力推 𝗩𝗮𝗻𝗶𝗹𝗹𝗮 𝗖𝘂𝘀𝘁𝗮𝗿𝗱 (⊙ꇴ⊙)
入面有一粒粒雲尼拿籽,足料🫶🏻
𓋪9.5/10
② [ 𝗢𝗿𝗶𝗴𝗶𝗻𝗮𝗹 𝗚𝗹𝗮𝘇𝗲 ]
|本身我係鐘意呢一種最ʙᴀsɪᴄ 多啲。
但反而覺得同有餡比較之下冇咁特別。
可以唔需要特別試~|
𓋪7/10
#food #hongkong #foodie #hk #hongkongfood #hongkongfoodblogger #central #centralfood #中環 #中環美食