有鹹甜pancake唔同選擇既餐廳,呢間算係choice較多款。.夏威夷班戟漢堡配芝士🍔🧀夾左牛肉漢堡🐮鹹點黎講都配到,pancake挺身得黎唔會硬,厚過甜身嗰種另外有沙律同薯條做配菜🥗🍟.沖繩紫薯梳乎厘班戟🍠🥞期間限定🤩紫薯唧成一條條包住梳乎厘班戟,紫薯溝左手作Mascarpone cheese同蜜糖🧀🍯我就食唔出有cheese味相反我做大廚既朋友味覺特強,佢真係食得出😂😂😂入面係兩件梳乎厘班戟,如果蛋香再多啲就好啦,另有輕忌廉,連埋一齊食個膩感少左🙂.草莓沙冰🍓&朱古力咖啡沙冰☕️幾欣賞個飲品喎!小編飲既係少女心既草莓沙冰🍓大杯得黎好夠味,飲到最尾都唔會溝淡左😚士多啤梨味好真,加左士多啤梨醬,鮮奶味突出,值得一點!
夏威夷班戟漢堡配芝士🍔🧀

沖繩紫薯梳乎厘班戟🍠🥞