2018-09-06 2311 浏览
经过铺头好几次,门面系卖法式面包、酒、外国香料等,所以从来都冇留意铺头系食店,直接朋友介绍先知原来依间面积唔大嘅铺头仲系一间salard bar,有卖salard &sandwich,一共3层(地下卖外国食材、1楼选择salard 食物,2楼有座位)沙律: 沙律菜+3/4款自选食物+配料+dressing自选食物选择有大约有十几款食物(eg: 西兰花、红菜头、藜麦、eggplant、mushroom、roast chicken、boiled egg、cheese etc)。而我今日个meal就系$65选3款,选择左eggplant、roast chicken& ghost cheese。份量方面,我一个女仔而言就岩岩好,其他外个男士就选择4款自选食材沙律。除左食物外,个人最钟意系店舖面积虽然不大,但部摆设同格局比我感觉好cosy好适服,可以享受一个宁静Lunch Break。

沙律: 沙律菜+3/4款自选食物+配料+dressing