2021-03-23
1998 浏览
HeSheEat既甜品喺荃灣區黎講絕對係性價比高😍綠楊坊呢邊仲要勁近我哋屋企行過嚟都唔使10分鐘😁哥哥就最最最鍾意食佢哋呢個💗蕃茄蟹肉牛油果莎莎配墨西哥脆片🦀一擺上台嘅時候哥哥已經超級興奮😆因為有好多佢最鍾意食嘅墨西哥脆片!每次都食到停唔到口😍我就最鍾意加埋莎莎一齊食!每一啖都口感豐富😆個莎莎一層層顏色又鮮艷又真係幾似蛋糕嘅😂最上面既黑魚子醬,鹹鹹香香,滿蕃茄粒粒,仲有勁鮮甜既蟹肉同超fresh又綿密既牛油果蓉🥑!飲品哥哥就揀咗凍嘅朱古力鮮奶🍫因為佢最鍾意上面勁厚嘅一層cream再加埋朱古力粉😍個感覺好似食緊雪糕咁喎😆然後再加埋classic Alldaybreadfast 😍勁大份嘅炒蛋仲有大大條德國鮮肉腸😁最鍾意就係佢兩個牛角包勁酥脆💗甜品我哋食三個😍😍雲呢拿士多啤梨奶凍🍓呢個細細杯就係我同哥哥一齊share食嘅😝裏面有好多士多啤梨醬同埋有雪糕🍦 .我就自己食一個芒果拿破崙🥭啲芒果真係勁香甜😍每一層都勁酥脆!食落去chop chop聲😆最後又點少得哥哥最鍾意士多啤梨乳酪配士多啤梨雪糕🍓呢個係即叫即做,所以我哋食緊炒蛋嘅時候已經叫起!超級厚身😍,仲可以加埋蜜糖或者果醬!每一啖都充滿着