去到深水埗..... 男人的天堂,我要留意的除了身邊個位人兄,就係周街有D咩食!岩岩見到呢間Hero's Friday,個音樂不停唱住Hero,又成個design都係圍繞住SuperHero,就入去望下,見到係食burger嘅,美國手工漢堡~叫左兩個新口味:磁力漢堡,隊長漢堡磁力漢堡裡面夾左煙肉、牛肉、炸洋蔥圈、芝士、生菜用特製BBQ醬整,個醬有少少辣feel,一路食一路好想咬多啖的感覺,每啖都好JUICY,個牛肉好好食,成個包一個女仔口真係好難放得入,不過呢樣都係美國漢堡包過癮之處!隊長漢堡裡面夾左煙肉、牛肉、蕃茄、芝士、生菜又係好高好厚,不過幾得意係塊煙肉好似個舌頭咁樣伸出黎,成個LOOK好攪鬼,係咪因為咁先叫隊長?佢個醬係芥末蜜糖味,好開胃,同磁力漢堡一樣都係夾住舊牛肉,好正!跟套餐係送一罐汽水+薯條/薯餅/粟米如果再加10元可以升級做薯角/炸洋蔥圈/番薯條/炸雞粒薯條,要趁熱食,厚厚的「肥仔型」薯條,好有咬口,係好香薯仔味個種,但凍左就會硬唔好食,所以一定要熱食!!!薯餅,得一塊,但係一大塊,炸得好好,香口,入口即熔感覺,唔錯!

岩岩見到呢間Hero's Friday,
美國手工漢堡~

叫左兩個新口味:磁力漢堡,隊長漢堡

磁力漢堡
裡面夾左煙肉、牛肉、炸洋蔥圈、芝士、生菜
每啖都好JUICY,個牛肉好好食,

隊長漢堡
裡面夾左煙肉、牛肉、蕃茄、芝士、生菜
又係好高好厚,不過幾得意係塊煙肉好似個舌頭咁樣伸出黎,
成個LOOK好攪鬼,係咪因為咁先叫隊長?

跟套餐係送一罐汽水+薯條/薯餅/粟米
如果再加10元可以升級做薯角/炸洋蔥圈/番薯條/炸雞

薯條,要趁熱食,
厚厚的「肥仔型」薯條,好有咬口,係好香薯仔味個種,
但凍左就會硬唔好食,所以一定要熱食!!!

薯餅,得一塊,但係一大塊,
炸得好好,香口,入口即熔感覺,唔錯!

2022-01-03
15 分钟 (外卖自取)