2019-11-28 1243 浏览
呢間Harry potter主題嘅cafe,無論係櫃、牆、餐具、Menu等等都有Harry potter嘅元素,就算我唔係忠誠fans都覺得眼前一亮,而且佢仲有提供魔法棒、圓框眼鏡去打卡影相,你會feel到好有心思。本身冇諗住寫食評,所以冇影到嘢食,唯有純文字討論。 食物質素中規中柜正正常常咁,但係份量偏少,男仔食應該唔夠飽。另外試左個ice oreo chocolate,麻麻地,仲要成5x蚊,真係有啲貴。不過咁,除左上高講嘅Harry potter主題,仲有連儂牆可以寫memo貼上去。有黃店,唔係唔支持吖嘛?結論係: 如果我有朋友係Harry potter fans嘅,我一定帶佢黎。如果唔係嘅話,當揾一個吹水嘅地方,呢度其實都係舒服嘅,有機會encore。但如果係純食嘢,emm..我會再發掘下其他黃店先。

本身冇諗住寫食評,所以冇影到嘢食,唯有純文字討論。

2019-11-26