2021-04-02 34 浏览
Happy Thu 最需要就係放鬆, 放鬆聽聞有個新方法, 就係進食CBDD間餐廳在食物中加入了CBD大麻二酚,聽聞有鎮靜及舒緩情緒的作用最岩就係今日既我地去放低好煩既工作Med Chef位於食街厚福街, 夠晒方便, 餐廳都夠搶眼入面既裝修採用輕工業風, 環境舒服, 適合吹水, 環境令人放鬆採用QR code 落單, 夠晒方便, 叫左咩, 價錢都一目了然皮燒頂級肉眼配阿根廷青醬件烤菊芋蓉-$298塊扒大大塊, 食落口感, 牛味都唔錯, 而個青醬幾特別, 少少微酸, 正好帶出牛既味道, 而且配菜夠晒特別, 睇得出餐廳的用心班尼迪蛋銀鱈魚配白酒芥末汁伴香蔥薯泥-$198個銀鱈魚真係好滑, 又夠嫩口, 幾好味, 而且有白酒芥末汁, 令食物味道層次更豐富, 更值特一提係個薯泥幾好味開心果青檸鮮奶油芒果千層酥-$58個千層酥好脆, 口感好好, 青檸的微酸, 遇上鮮奶油芒果的甜, 令甜品的美味更進一步總結, 食完真係令人放鬆左, 而且我想講, 食物既名比其他餐廳長同複雜, 係因為廚師的用心, 諗左好多唔同既配搭, 令食物更好味, 相信係用左唔少既心思
Happy Thu 最需要就係放鬆,
放鬆聽聞有個新方法, 就係進食CBD
最岩就係今日既我地去放低好煩既工作

Med Chef位於食街厚福街, 夠晒方便, 餐廳都夠搶眼

皮燒頂級肉眼配阿根廷青醬件烤菊芋蓉-$298

班尼迪蛋銀鱈魚配白酒芥末汁伴香蔥薯泥-$198