2019-05-21
返工最開心既係識到班好同事,難得一班同事約左出黎野野食食吹下水,食完個晚飯後緊係唔捨得返屋企啦!諗左陣不如就去朗豪坊sky bar繼續傾傾傾啦。上到13樓,因為幾間餐廳連埋一齊,而且走廊又擺曬枱,所以都有啲亂,唔知邊間打邊間,唔打唔撞就黎左呢間-Tonic!星期一至五夜晚11點前都有happy hour價,mocktile折左大概70-90到啦,價錢唔貴。我地叫左幾杯野飲(有最低消費,每人一樣食品),叫左幾杯mocktile,黎到先知係沙冰🤦🏻♀️所以大家如果要叫野飲記得睇清楚先叫🤣野飲我覺得偏甜少少,唔好叫雜莓沙冰,有啲藥水味🤢🤢不過朋友叫既mango delight就幾香芒果味又夠曬fresh!總括黎講,野飲不過不失啦,不過以旺角鬧市黎講,有個地方比我地坐低吹水飲野,價錢合理,座位又唔迫,可以慢慢坐又無人趕,都值得推介👍🏻👍🏻👍🏻