2019-02-10 1291 浏览
尖东酒吧s系我哋经常出现嘅地方,贪佢哋够平,通常Happy hour到9点,生啤买一送一,两杯必须同款,如2人入座净饮酒的话,必须每人order一set,即total 4杯,坚抵到烂不过如果撞正世界杯或者强队联赛之类,Happy hour就会提早结束或者直头取消。尖东喷泉附近有好几间酒吧,如果我哋要食埋晚饭,多数会选择Nara,因为食物质素良好,多选择又抵食唯一缺憾…侍应态度差,十问九唔应,想揾人落单但叫极都无人应,落咗单都会有漏单或写错台号嘅情况出现,试过有一次weekend仲话因为唔够杯,叫咗啤酒要等半粒钟先到有待改进。餐厅大部分位置处于室外,夏天热冬天冻但好处系够通风,唔似得一般酒吧焗住成阵烟味。如果怕热/怕冻/怕烟味嘅朋友,可以选择坐室内,但位置唔多,建议预先订位,免得到场无晒室内位置。

有待改进。

餐厅大部分位置处于室外,夏天热冬天冻
Happy  hour  生啤买一送一
虾酱海鲜炒饭