2018-07-26
之前已經嚟過呢度食飯, 覺得呢度環境舒服好坐,而且點坐都唔會趕你走, 可以喺度點傾都得。餐牌嘅主菜,全部加$38就可以轉套餐,配餐湯加飲品, 仲可以加$58,配心太軟或者窩夫雪糕。 今晚餐湯係蕃茄忌廉海鮮湯, 估唔到佢有好多料, 而且上枱好夠熱, 海鮮都有幾款, 而且個湯都好大碗,飲完都飽咗一半。之後就嚟主菜喇, 叫咗龍膽石斑柳,石班柳都煮得啱啱好,魚皮夠脆口, 又有薯蓉同菜,營養均衡~呢度有好多唔同飲品, 今晚叫咗菊花花茶,呢度可以叫佢加熱水, 唔會只可以飲一壺, 絕對唔會浪費, 佢哋落花茶都落得好重手,所以好夠味,倒出嚟已經聞到好香, 同埋睇到佢哋係真係原個花苞去沖茶,唔係用香精同茶包, 可以一邊慢慢傾慢慢飲,好relax另外仲叫咗芝士焗大菇, 呢度係用有機大傘菇,感覺健康好多, 剛剛出爐熱辣辣,一切開仲好多汁,好好味呢度養咗兩隻貓, 好大隻而且好靚,一啲都唔驚人,任摸唔嬲, 環境好衛生好乾淨,亦都冇異味, 又有寵物又可以保持環境衛生,真係好難得, 而且仲有大量卡game ,係約gathering 嘅好地方