2013-09-04 63 浏览
0下?!!! 相系我自己影既,食评我好比心机写既,同埋,我得1个a/c 咋wor!!!一寿司放题个篇又BAN,虎龙放题又BAN,即系想点?!!! 你地讲哂啦!!仲有,我同朋友一齐想试下玩open rice食评,日日都一齐食饭,去既地方梗系差唔多啦系唔系唔比同朋友一齐食饭先可「斟」我玩先?Open Rice系唔系比食孤独饭既人玩既先??**要求回覆!**==============================Happy Friday去左食放题! 热爱团购既朋友1口气买左4张放题券,佢话平时呢间舖平时做$498,宜家团购$298,请我地去食wor~~ 间舖个位置有点「清幽」,有点难到,不过避开人来人往既闹市,系舒服d 既~老实讲,见到个门面,咁高档... 如果唔系放题(仲要有人请),真系要谂过先入呀UFO 吊灯,每张枱上高都有,几得意细细张、密麻麻既点餐纸,咁都几好。坊间好多成本电话簿咁厚,又麻烦又难睇,我宁愿一张睇哂一坐埋位,未点单就上左烧长脚蟹、石板烧和牛,同埋刺身拼盘真系细心,又知我地成班饿鬼,比我地边食边划点餐纸 长脚蟹真系不得了! 啖啖肉!! 咸咸地+少少蟹味,好食! 想
系唔系唔比同朋友一齐食饭先可「斟」我玩先?
Open Rice系唔系比食孤独饭既人玩既先??
**要求回覆!**

Happy Friday去左食放题!

UFO 吊灯,每张枱上高都有,几得意
细细张、密麻麻既点餐纸,咁都几好。
坊间好多成本电话簿咁厚,又麻烦又难睇,我宁愿一张睇哂
入场即送系列
一坐埋位,未点单就上左烧长脚蟹、石板烧和牛,同埋刺身拼盘
真系细心,又知我地成班饿鬼,比我地边食边划点餐纸

长脚蟹真系不得了! 啖啖肉!! 咸咸地+少少蟹味,好食! 想encore,点知话同和牛一样,系限量送既,唔系放题包埋
和牛都好好食!! 个presentation已经靓仔,食落D 好香牛脂味,同埋林林地无筋! 一人一碟都唔嫌多
烧羊架就肥左D,个人麻麻,不过都juicy既~
烧粟米、烧鸡翼都OK
日本烧饼、椰菜沙律同埋清酒煮蚬真系掂wor!! 值得推介~
绝对推介泡菜石锅饭,细细个迷你版,几啖完成,食到饭焦脆底,为左呢个我会再黎过!!!

茶碗蒸煮老左,不过都滑既...
甜品方面,雪糕有一黑一白拣 (雪呢拿 & 芝麻),无乜特别
最好食甜品系焦糖布甸! 超好食!!! 可惜又系每人一客
 其实我来4-5客都仲得

酒水方面,有乌龙茶、汽水同生啤拣;加钱仲有清酒放题!
不过我地无加钱,饮佢几杯生啤,条数系返到~
题外话/补充资料: 呢度D 待应都好后生,收碗碟都密、讲野算礼貌,不过系唔熟手LOR
2013-08-30
用餐优惠