2021-10-27 137 浏览
聽日就 ,大家諗到食咩好西先😙 小編介紹一間CP值幾高既餐廳,位於荃灣西工廈。食物既賣相同質素都幾好✅我地叫左以下食物:🦀蒜香辣椒蜆肉意粉配軟殼蟹 $138原隻軟殼蟹仔識得企起身,好型呀。見到其他食客都叫呢款,我地都唔執輸。估唔到又睇得又食得,味道唔錯wor。 辣椒點為蓋過蒜味,但都幾mild,仲幾開胃。百幾蚊有蟹有蜆都幾化算~我比 🌕🌕🌕🌕🌑🍝蟹肉蟹子明太子意粉 $128蟹肉既份量唔算多,Menu 應該加返"忌廉",忌廉落得幾重手,加上份量唔少,食食下有D漏,呢碟我地最後食淨最多。如果明太子多D,應該balance 到個味。我比  🌕🌕🌑🌑🌑🐠招牌名古屋蒲燒縵魚蛋包意大利飯 $158睇個名咁長就知架勢啦,大大條縵魚😍好吸睛,蛋唔會過熟。意大利飯既質感唔多正宗,預料之內,普通白飯就可以了。我比 🌕🌕🌕🌗🌑🥤Oreo chocolate $38咁開心梗係要放縱下自己,叫左杯邪惡既朱古力😈忌廉既比例係1:2 都唔算太甜~我比 🌕🌕🌕🌗🌑

🦀蒜香辣椒蜆肉意粉配軟殼蟹 $138
我比 🌕🌕🌕🌕🌑