上个星期我个朋友仔生日.. 我地去左 THE SKY BAR 饮野食蛋糕庆祝!! 去到一向头顶一望,, 好闪啊!! 估唔到佢地原来已经布置哂圣诞装饰啦啵,, 系天幕之下既星星真系几靓啵!! 而且呢到除左有位座之外,, 里面仲有飞标呀..足球机呀果D玩.. 讲到闷时几个FD去玩下真系几唔错架!! 大家都玩得好开心!! 生日果个更加唔驶讲啦,, 实在满意以上添啦!!我地叫左3杯野饮啊呀!! 最近我果杯系 look for star!! 你唔好睇佢好似酒精好重咁呀.. 佢既酒味其实好小架咋..岩哂D酒量浅唔系好饮得既人,, 反而我朋友右边果杯 Sour Apple 就有好重既Tequila 味啦!! 如果想 "Look for Star" 既话,, 我建议你叫呢杯会比较好D 而左手边果杯呢就系无酒精既饮品啦,, 因为兴趣唔大,, 所以名就唔记得了,, 只系记得佢系荔枝味的,, 同埋几好味道!! 唔饮得酒或者系唔想饮酒既话可以叫呢个黎试下!!!!!!食完蛋糕埋单既时候.. 个侍应俾左一张生日既优惠券我个FD啊,, 呢张优惠券几好用架!!! 听个侍应讲.. 只要我个FD系呢3个月之内去 Mr

星空之下!!
食完蛋糕埋单既时候.. 个侍应俾左一张生日既优惠券我个FD啊,, 呢张优惠券几好用架!!! 听个侍应讲.. 只要我个FD系呢3个月之内去 Mr. Steak Concept 旗下既任何一间餐厅食满$200就可以用呢张优惠券当$100咁用架啦!!! 哈哈!! 真系几抵啊!! 我已经叫定个朋友下次去试第二间既时候一定要叫埋我啦!!!!!!
生日优惠券
星空之下!!