2008-12-01
12月1號 - 夜晚6點鐘為了慶祝我和我呀妹認識一週年, 我們決定出街食飯。 行去APM看看在那裡食先。 開頭想去番味千食的。 但是無幾耐之前已經去過。 我們都想去食D新野。 最後見到和民就決定去食la。 而她是一個日本菜愛好者。 就剛剛好la。看看menu先。 我叫了一個海鮮飯, 鐵板棒餃子&荔枝soda。 她=叫了一個海鮮炒飯, 韭菜牛肉卷&Strawberry Citrus Coola。 看看如何先。海鮮飯 (HK$47,-): 熱騰騰的海鮮飯好快就來到la。 一看到它就覺得好靚&好味。 好想試試。 食了第一啖就覺得好好吃la。 個飯煮得好好&個汁好好味呀。 仲有好多海鮮添。雖然價錢比較貴, 但是好好的味道都值回票價la。 絕對值得推介的。餃子 (HK$29,-): 個餃子是最後來的。 即刻試試先。 Um。 味道好好。 但是它好容易爛。 所以都有點失望。 荔枝soda (HK$16,-): 個荔枝soda好重荔枝味。 飲入口覺得好好味。 不是太甜。 所以值得推介的。呀妹說她的食物都好好食。 不過個Strawberry Citrus Coola 就開頭無士多啤梨味。 但是飲耐D就覺
呀妹說她的食物都好好食。 不過個Strawberry Citrus Coola 就開頭無士多啤梨味。 但是飲耐D就覺得有la。 可能要耐D先出味的。
環境方面就覺得好滿意。 坐得好舒服同埋覺得好乾淨。 員工態度又好好。 好nice。 總括來講我覺得呢餐好滿意。