2017-04-25
星期一Monday blue, 係要食個正的lunch平衡下心情,選擇左Go green monday去試新潮素食! 有set lunch, 中環黎講唔算貴。我周末已經book好位,唔book就難d食到啦!平日lunchtime真係幾full...喇沙蒟蒻粉蒟蒻粉食落好有口感,睇落似河粉但食落好爽口,幾特別!喇沙湯偏甜,冇乜辣味,但都幾香。素雞素魚片正常,仲有秋葵,幾足料!黑松露忌廉汁野菌意大利飯配炸素蝦賣相就非常掂,意大利飯都煮得剛好,唔太軟有口感,黑松露幾香,但略嫌偏油雖然係橄欖油,但都唔太鐘意。炸蝦都算做得幾似,有爽蝦的口感,幾得意。泡菜素漢堡朋友話塊肉做得幾似,幾好食,見到好多其他客人都有叫,下次可以一試!一間有水準的素食餐廳,幾有創意,而且味道唔錯,價錢正常,中環工作的朋友不妨去食個lunch,食得肉多,可以食餐素健康d!