位于观塘嘅Give Me 5 @giveme5.kt 空间好大而且座位宽敞,有镖机亦都有桌球枱畀人玩, 感觉好relax,自助餐有提供海鲜迷至爱嘅冻海虾、黄金螺、皇冠螺、青口,款款新鲜食唔停口。除咗以上嘅冰镇海鲜,仲有沙律、热盆、餐汤、多款甜品、新鲜水果同雪糕等等,甜品方面等提供各类西式精致糕点、豆腐花、乳酪、焦糖布甸等,CARVING就有烧澳洲牛肉同烧西班牙脆猪腩,大大块新鲜又好味👍🏻🙆🏻♂⠀M͓̽y͓̽ ⭕r͓̽d͓̽e͓̽r͓̽ ⠀🙆🏻⠀⠀⠀⠀↓⠀⠀🩵 Highly Recommend ‼️师傅现场烹调巴马臣芝士长通粉、意大利粉或蛋阔面,好有惊喜 ❕超creamy,口感好正,仲可以搭配多款配料🌟Main Course🔸烧澳洲羊T骨配烧汁 💰258冇羊膻味,即使加埋烧汁一齐食,都唔会盖过羊嘅味道🔸 澳洲肉眼扒配烧汁 💰268叫咗五成熟,但控制熟成度都可以更好,上枱牛扒偏熟,幸好牛肉不韧,牛味都可以⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Give Me 5 @giveme5.kt📍观塘鸿图道90号5楼

🙆🏻♂⠀M͓̽y͓̽ ⭕r͓̽d͓̽e͓̽r͓̽ ⠀🙆🏻
⠀⠀⠀⠀↓⠀⠀
🩵 Highly Recommend ‼️

🌟Main Course
🔸烧澳洲羊T骨配烧汁 💰258
冇羊膻味,即使加埋烧汁一齐食,都唔会盖过羊嘅味道

🔸 澳洲肉眼扒配烧汁 💰268

Give Me 5 @giveme5.kt