2020-07-17 393 浏览
揾靓女陪小弟去整西装之后梗系要食埋个饭倾下计啦预早几日book位好在有位,因为之前试过早2日book星期五都full入座嘅时候就问定使唔使留定蛋糕,我地决定先留定开心果同朱古力蛋糕由于入座至少每人要叫一杯野饮我就试下饮杯牛油果果昔,口感唔系好浓厚,有少少清新嘅感觉,但靓女话有D草青味试左个烟三文鱼bagel,但bagel太烟韧,店员叫我地拆开两半黎share食,变左个cream cheese酱就唔太平均,同埋成件事个口感都唔同左,但味道黎讲系唔错嘅,只系烟三文鱼肉质太实,个烟熏味都唔够香另外叫多个小食酿鸡翼,热辣辣,鸡肉又够嫰滑,正最后就系预留嘅两件cake开心果蛋糕 : 浓浓开心果味,cream味够晒香但又唔会太heavy,轻盈口感,必食之选~!朱古力蛋糕 : 好浓朱古力味,浓到食左一半之后就觉得太heavy太滞唔太想食,建议share食,如果唔系应该会好滞整体性价比唔太高,尤其一定要叫杯野饮令到有限制,咁样食法已经要成2旧水落楼,不过如果同女仔去食、打卡的话都系唔错嘅环境系几舒服,倾计气氛唔错,一入座嘅时候全场客人都系得我一个男仔,证明系女生girls talk之选
揾靓女陪小弟去整西装之后梗系要食埋个饭倾下计啦
由于入座至少每人要叫一杯野饮

另外叫多个小食酿鸡翼,热辣辣,鸡肉又够嫰滑,正

最后就系预留嘅两件cake
2020-06-24