2016-04-10 1159 浏览
鐵板芝士炒飯: 正常, 味道其實非常一般,芝士味唔夠濃。成件事最開心就係有個韓國妹妹幫你炒,睇下表演咁啦 紫菜吞拿魚飯團: ok, 一上枱即刻嘩咗一聲, 超多紫菜鋪係面 味道都唔錯, 不過自己本身唔係太喜歡沙律醬,所以扣咗dd分。煮蜆: 好味, 只要d蜆夠新鮮就會好食, d湯都好好飲tim菠蘿冰: 超好味!!! 用新鮮菠蘿打嘅沙冰, 再加上用菠蘿作杯,飲完杯沙冰仲可以划埋底嘅菠蘿當甜品食真係好fresh好正柚子忌廉冰:ok, 呢本來菠蘿冰係諗住同男朋友share, 但因為太好味比我獨攬咗, 佢唯有叫多杯野飲啦 柚子蜜加忌廉又估唔到幾夾,自己返屋企都可以溝下黎飲。環境:間餐廳幾大。就算兩個人食,佢地係煩忙時間都可以比張四人枱,可以擺多d野食之餘又可以唔洗同share張枱, 呢個係好值得讚嘅地方。另, 成個場都有特別有設計過, 每張枱櫈都唔同。不過咁arm我地坐個張櫈係油桶改裝而成, 但又細又唔舒服… 服務:全場好多韓裔妹妹serve你, 佢地真係唔識廣東話, 要用英文同佢地溝通

真係好fresh好正

柚子蜜加忌廉又估唔到幾夾,自己返屋企都可以溝下黎飲。

2016-04-02