2018-12-07 38 浏览
尋日夜晚同班姊妹去吹水食飯,我哋四個都住大埔,梗係搵返大埔餐廳食方便啲。又想有酒飲,又想食西餐,又要有格調,除咗The right place ,我諗唔到有其他地方可以一次過滿足晒三個願望。我哋叫咗三個set dinner, 真係想講三個set啲質素都好好, 特別係銀雪魚雞卷個set dinner, 個雞卷又滑又好味又有特色,個銀雪魚亦都煎得非常之好食,新鮮得黎,肉質又夠厚實。正抖👍🏻👍🏻👍🏻佢哋餐廳啲飲品都好有特色,中西合璧,mocktail溝得非常之特別,又juicy ! 最後再加多個蘋果批添,一啲都唔甜,但粒粒蘋果肉係入邊,再加上自己人手打造嘅雪糕,堅係正!下次會再光顧👍🏻👍🏻👍🏻