2018-12-10
一班女人食完個飯緊係傾唔夠喉啦,所以好順腳咁就入左呢間甜品鋪,門口仲有車位添!呢間甜品屋sell創意甜品,有啲都幾特別既,所以我地就叫左啲創意系列,再補叫傳統甜品補補底。 可能諗得太耐,係咁比呀姐吹落單😔火焰蛋白木糠布甸,上層係焗蛋白(幾甜下,蛋白有少少酒味),中層係木糠(正常),底層佢話係凍芝士,但有啲係溶到變左飲得既芝士,有啲就凍到硬既;鍾意食甜既朋友可能會鍾意,可惜不是我🤷🏾♀️炸雪糕,有塊炸既脆皮包住個芒果味雪糕,望落幾特別,以為切開會有流心既感覺,原來係無既,仍然係好實淨既雪糕😂梳乎厘,好有動感,好靚,玩左好耐都唔捨得食🙃雜果芒果西米露,有驚喜,雜果同芒果汁西米係分開上既,感覺好抵,有兩兜喎!😆傳統甜品,椰皇燉蛋白、椰皇桃膠燉蛋白,不過不失啦!滑同香既,不過都係甜左少少
梳乎厘,好有動感,好靚,玩左好耐都唔捨得食🙃