(非会员)
睇朋友講太子開左間新雪糕鋪,上網又做左research睇左d相一心諗住入去食下一入到去我即刻心諗:.........吓!?美國自助軟雪糕專門店??天口咁熱,我見到d店員就咁將d生果呀,朱古力呀,d早餐格格脆就咁搵個透明盒放係到,真係唔係咁衛生lor,自助選材料gei平台又唔企理,d人整到d花生碎呀,朱古力豆呀,糖漿係木台到都冇人去清理-_-見到有d驚!!點都好,一場黎到都試試佢啦,我楝左澳洲青蘋果,溫室藍莓同埋雲呢拿加lee加路咁就30幾蚊!收銀姐姐掛住傾計hehe哈哈,我行埋去比$佢竟然黑面!!!WTF??sori我阻住你傾計雪糕d味道就中下啦- -尤其係澳洲青蘋果同溫室藍莓,我會back list lee2隻味!!!好難食!得個酸字!食完之後gei感想就係: 美國???關美國咩事?自助就真係自助喇...-_-專門店??唔多覺喇,雪糕味道唔多,材料普通週街惠康百街都搵到,手法真係唔太專業Funky??關Funky咩事?成間鋪搵張poster搵張雪糕相睇外都冇...- -究竟點解叫funky??冇乜特別得個名,唔會再哂$食係到去食糖百府

到都冇人去清理-_-見到有d驚!!

字!
食完之後gei感想就係:
美國???關美國咩事?

自助就真係自助喇...-_-

冇乜特別得個名,唔會再哂$食
係到去食糖百府
2010-06-16