2021-09-27
✨Fortnum & Mason專業茶師親自為客人度身訂造茶✨星期日同一班好友去181 Fortnum & Mason 食brunch。用餐完畢後餐廳服務員會派發張折扣卡比用餐客人,咁我地就落左樓下精品店shopping 啦🤣好友選購完曲奇🍪同送比Marine音樂盒,各類茶後,我地就去左品茶區,品嚐唔同嘅產品。無意中專業茶師提到原來佢地係有香茗專區調配專屬,可以茶師獨一無二既混合茶。因為我好鐘意佢地既Rose Pouchong, 特別係玫瑰的香味,茶師特別為我調製花味比較濃的茶。而且完成後仲可以貼上個人化標籤✨屬於我同Marine 既Rose Pouchong就係咁誔生啦🥰181 Fortnum & Mason地址:尖沙咀梳士巴利道 K11 Atelier 地下022號
而且完成後仲可以貼上個人化標籤✨
181 Fortnum & Mason