2022-01-07 11 浏览
今日同媽咪去左間足球餐廳⚽️係譽發廣場8樓 雖然我地兩個都唔睇波 但係都覺得好正因為好有氣氛 加上好開揚有大玻璃望到街景 環境好好👍🏻事不宜遲介紹食物先 中午時間就有得叫Set lunch☺燒紐西蘭草飼肉眼扒配紅酒汁$112美食追加可以加兩款😳簡左鹹蛋黃雞翼同埋冰鎮原隻鮑魚一落單就好快黎左餐湯同埋蒜香牛油法包😛個包外脆內軟好香蒜香味 而餐湯係南瓜湯好香滑好濃郁!肉眼扒叫左7成熟 因為媽咪食唔慣五成 份量都幾大 跟餐嘅茄汁意粉🍝好正冰鎮原隻鮑魚😍好彈牙同埋點左個醬汁 更加帶出鮮味!一定必定要加 不過見餐牌都有得叫如果唔係set lunch 都可以另叫!鹹蛋黃雞翼😚炸得好鬆脆同埋重重既鹹蛋味 入面肉汁Juicy另外叫左個肉醬千層麵🍝$138係我至愛既肉醬千層麵🤤濃濃既蕃茄味 同埋每層都充滿肉碎 加上有邪惡既芝士 切開都有小小既拉絲🥳食飽正餐就緊係叫埋特濃朱古力蛋糕🍰$68濃濃既朱古力🍫加上仲有少少朱古力碎 好滿足呀~~

事不宜遲介紹食物先 中午時間就有得叫Set lunch☺

燒紐西蘭草飼肉眼扒配紅酒汁$112
美食追加可以加兩款😳簡左鹹蛋黃雞翼同埋冰鎮原隻鮑魚
一落單就好快黎左餐湯同埋蒜香牛油法包😛
個包外脆內軟好香蒜香味 而餐湯係南瓜湯好香滑好濃郁!

鹹蛋黃雞翼😚炸得好鬆脆同埋重重既鹹蛋味 入面肉汁Juicy

另外叫左個肉醬千層麵🍝$138

食飽正餐就緊係叫埋特濃朱古力蛋糕🍰$68
濃濃既朱古力🍫加上仲有少少朱古力碎 好滿足呀~~