2021-08-04 83 浏览
༺ 都佐 ༻∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻∻ ∻ ∻ ∻ ∻ 鰹魚半敲燒🐟,佢係以刺身嘅方式咁樣食嘅👅,旁邊嘅醬料有柚子芥末🍊,蔥同埋薑蓉,個人就比較鍾意柚子芥末🥰,辣辣地配合埋鰹魚👅,食落一啲都唔腥🤤。大根豚肉煮🐖,外觀一般👀,但味道就比到我好大驚喜‼️雖然豚肉吾多😌,但蘿蔔炆得好入味👍🏻,令人食完一嚿又一嚿👅,好好味😋。塩麹豚肉配醬油蛋黃漬·和風飯團🍙,外觀好吸引😍,醬油蛋黃漬吾會好鹹😌,好濃嘅蛋香味👅,配合豚肉同飯團一齊食係絕配🥰!加上佢旁邊有一個小配菜🤤,就係酸菜!加埋一齊食又係另一個風味✨。鰻魚茶漬飯🐟,佢嘅茶漬係用綠茶🍵,令人有小清新嘅感覺✨,如果就咁茶漬送飯嘅話就會偏淡😌,但係加埋鰻魚🐟,有啲鰻魚汁,就中和返啲味道👅。鰻魚既肉都好厚👍🏻,肉質彈牙😚。冰瑤咖啡☕️,黎到個時就已經覺得佢好得意🥰,上面一層係泡沫😶‍🌫️,飲落去一開頭係甜味😋,之後咖啡味就湧出黎🤤,都幾得意😆。Relaxation moment-Germany🍹 ,咁佢嘅材料有好多,包含咗蘋果🍎,桃🍑,玫瑰果🌹,向日葵🌻,玫瑰花🌹,茉莉花🌸等等,所以
༺ 都佐 ༻

Relaxation moment-Germany🍹 ,
咁佢嘅材料有好多,包含咗蘋果🍎,桃🍑,玫瑰果🌹,向日葵🌻,玫瑰花🌹,茉莉花🌸等等,所以唔止有果香仲會有埋花香🥰。聽聞仲有助改善睡眠舒緩情緒嘅作用🛌,適合忙碌嘅香港人🥰。
∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻ ∻
餐廳🛎:都佐
地址📌:荃灣聯仁街18號地舖
營業時間⏰ :星期一至日11:00-22:00
Follow我哋@foodoirsis 💋帶你去到更多打卡嘅地方❣️