2021-12-16
最近營業時間長咗,打邊爐訂枱都容易左!尖沙咀店可以晏少少去食都得,當然食任食邊路本身已經抵,我就會鍾意揀極上牛餐,可以任食高質素嘅牛小排同M5和牛!牛牛基本上我哋都食到好多碟,牛小排就五脂肪多少少女仔鍾意食;M5和牛牛肩就比較啱想食重牛味。Like完免費嘅紫芋霜奶味道好香,仲有一粒粒口感多多!冬瓜茶就清新清甜好適合清熱。牛大人紅燒牛骨鍋個牛味好重,我哋幾位都係咁飲湯,特別最啱就係入味水蓮!仲有好多其他台式嘢!小香腸,魚香皮蛋豆腐,鹽酥雞,嘢食未黎之前就叫定,真係好似去咗台灣咁熱辣辣有鹹香,調味又正。沙白、蝦呢啲基本上必食,算新鮮。餃子類別都係我好鍾意,因為平時其他地方好少食到!瓜仔雞水餃,台式蝦餃,台式蛋餃,個皮都係好得意,而且裏面嘅味道比較清新唔會太重味。私房鴨血,士林豬血糕,山水滑豆腐十足台灣風味,三款各有不同口感,我最鍾意食就係鴨血,最有彈性;豆腐就真係超滑。仲有鯇魚、各式各樣嘅漿,味道都相當新鮮。所以成餐飯基本上所有食物都相當滿意!仲有好多唔同嘅配菜可以出面拎,超過20本。飲品亦都有好多自家製冷泡茶,無糖夠健康。而且係好飲嘅!最後仲有一人一杯雪糕或者自家製台灣飲品,滿足晒啦
沙白、蝦呢啲基本上必食,算新鮮。
最後仲有一人一杯雪糕或者自家製台灣飲品,滿足晒啦