2021-02-22 448 浏览
Work from home 下午都想出去揾间野食下,Euro cannot go,唯有食下Euro go go,  叫左个午餐,肉酱意粉再加8蚊配杯热latte,  total HK$73, 中等价位,唔算太贵。跟餐可以简或者,蒜蓉包够脆同埋蒜蓉味够香,咬落口感几好!真系即焗,够晒热,茄汁味唔会太酸,岩岩好! 有切左片既蘑菇同香肠,配料都几多,意粉系大概angel hair 既幼度,岩我口味,意粉唔会太硬身或者过稔,份量中等,唔算太多又唔会太少!热latte都几大杯,咖啡味唔算好浓,主要饮到既系牛奶味,奶泡都打得都几滑口,加8蚊转都抵既,如果唔系就只系得即磨咖啡,咁个餐就会相对无咁抵食,食完都够饱,可以坐多一阵玩下手提电话都无人会赶客走,服务同态度都算几好!
Work from home 下午都想出去揾间野食下,Euro cannot go,唯有食下Euro go go,  叫左个午餐,肉酱意粉再加8蚊配杯热latte,  total HK$73, 中等价位,唔算太贵。跟餐可以简[蒜蓉包]或者[沙律],蒜蓉包够脆同埋蒜蓉味够香,咬落口感几好![肉酱意粉]真系即焗,够晒热,茄汁味唔会太酸,岩岩好! 有切左片既蘑菇同香肠,配料都几多,意粉系大概angel hair 既幼度,岩我口味,意粉唔会太硬身或者过稔,份量中等,唔算太多又唔会太少!热latte都几大杯,咖啡味唔算好浓,主要饮到既系牛奶味,奶泡都打得都几滑口,加8蚊转都抵既,如果唔系就只系得即磨咖啡,咁个餐就会相对无咁抵食,食完都够饱,可以坐多一阵玩下手提电话都无人会赶客走,服务同态度都算几好!

2021-01-12
  • 肉酱意粉