2021-03-18
我對大角咀唔算特別熟識 不過有時會去大全街 嗰度有好多高質抵食小店 韓式餐廳My Ahjussi做緊外賣自取九折優惠送飲品 可以買返屋企食得豐富啲😋-🍱#韓式便當配炸雞 $78🍗轉黃金鹹蛋炸雞 加$10炸雞小食做得出色 可以單點炸雞籃食到夠 做晚飯嘅我選擇配便當 有飯有三件炸雞有菜蔬 雞件新鮮現炸 攞返屋企一樣食到雞皮香脆 溶鹹蛋黃醬鹹香惹味-🥓🍚#韓式牛肉飯 $68阿妹指定嘅飯食 牛肉肥瘦適中 伴椰菜食爽口有肉味 佢嘅最終目的 當然係用牛肉汁撈飯🤓-🥘#泡菜豆腐鍋 $58豆腐絲滑 有大量泡菜同半熟雞蛋 飲落幾辣 湯底有好多紅辣椒細碎 記得要攪勻飲-🍝#卡邦尼煙肉泡菜意粉 $72泡菜有些微酸辣 減低卡邦尼醬汁嘅飽膩感 可惜意粉過於腍身口感唔強-📍My Ahjussi大角咀大全街39號地舖
🍱#韓式便當配炸雞 $78
🍗轉黃金鹹蛋炸雞 加$10