2021-08-06
依間位於Emax既INN-i am not nothing☺️食物質素同環境都唔錯👍🏻餐廳裝修以歐陸風為主,睇落簡約高貴,內裡掛有水晶燈、白色木邊藤椅同雲石枱,空間感大,打卡👌🏻仲可以帶埋寵物,坐起餐廳入面幾Relax,啱晒同👭🏼👫食飯傾計。1️⃣芥未籽蜜糖燒豬仔脾意大利飯 $128依款蜜汁燒豬仔脾意大利飯,味道唔錯,豬仔脾燒得啱啱好,食落啖啖肉,肉質好嫩滑唔會Un😋意大利飯軟硬度適中,水份控制岩岩好,份量足夠👍🏻推薦2️⃣士多啤梨藍莓奶昔 $48依杯Smoothie飲落有驚喜!味道唔太甜,好滑好Fresh,完全飲到士多啤梨同埋藍莓🫐味,感覺好足料,仲食到果肉,一啲都唔hea,加埋上面嘅忌廉,飲落口感更香滑👍🏻👍🏻3️⃣榛子朱古力香蕉士多啤梨班戟 (起Openrice book枱 有班戟送😍味道仲可以自己選擇)依款法式班戟賣相唔錯👌🏻入面有香蕉、士多啤梨同忌廉配有Nutella朱古力醬,超夾👍🏻忌廉夾埋水果食落唔會好Heavy,口感好豐富,仲可以加$10雲呢嗱雪糕,食完超滿足😛
1️⃣芥未籽蜜糖燒豬仔脾意大利飯 $128
2️⃣士多啤梨藍莓奶昔 $48