Sepoy Mess

2025-06-01 130 浏览
Sepoy Mess真係一間好有驚喜嘅英式印度餐廳!😺🌈環境裝修好有異國風情,燈光柔和,坐得舒服,啱晒朋友聚會或者拍拖嚟chill一chill。餐廳職員都好有禮貌,介紹菜式又細心,令人感覺好窩心。今次試咗Prawn Pakora Basket,炸蝦外脆內彈牙,配埋香脆薯條,食落好有層次。Tenderloin Skewers啲牛柳串嫩滑入味,帶微微焦香,啱晒肉食控!主菜Chicken Tikka Masala配Tandoori Roti,雞肉嫩滑,咖喱醬汁香濃,用Roti蘸嚟食真係一流,食到停唔到口!😍甜品Pistachio Burnt Basque Cheesecake好有驚喜,芝士蛋糕濕潤香滑,開心果味道突出,唔會太甜,食完好滿足。飲品方面,Very Berry色彩繽紛又清新,Stella Artois生啤冰凍爽口,配濃味菜式啱晒。整體嚟講,Sepoy Mess無論食物、環境定服務都高質,係尖沙咀一個好值得再訪嘅特色餐廳,推介俾鍾意新口味同打卡嘅朋友!🤗✨