2023-02-20 17 浏览
最近呢間型格 burger 好 hit 🥳緊係要去試下 入到去牆身有唔同塗鴉 仲有型格打卡位呀😍😍黑松露芝味牛肉漢堡($ 65)牛肉煎得好香 油脂平衡唔會太油太漏 夠 juicy😋仲配左好香嘅黑松露醬 層次豐富味道香濃🤤另外我地再加左雞蛋(+$10)食食下會有蛋汁流出尼架🤩亦不得不讃麵包整得好鬆軟成個漢堡都非常足料食落好滿足🥰滋味粒粒巨蝦堡($90)本身以為係一粒粒蝦夾係中間😂但原來係粒粒蝦釀左落蝦滑到😯食落方便左唔會跌到周圍都係又幾特別🤭而且蝦嘅口感好彈牙🦐我呢個芝士迷就緊係再加左+$5 芝士先夠正🧀套餐(+$18)每個 burger 可以加套餐配薯條 🍟特別飲品都可以減$10 架👏🏼我地就叫左一個薯條一個就轉左芝士墨西哥粟米片(+$10) 薯條尼到熱辣辣好香脆🤤粟米片調味夠哂香 食落脆卜卜真係食唔停口呀😋😋芒果奶昔啤酒($45)好特別嘅啤酒 芒果奶昔竟然唔會奇怪🥭真係飲到芒果奶昔香味😯帶有果香同甜甜地 幾啱唔鍾意啤酒苦味嘅朋友🤗士多啤梨牛奶沙冰($48)士多啤梨味好香 味道酸酸甜甜唔會太漏🍓🍓飲得出有用真士多啤梨肉去整架 都幾啱打卡同配burger🤩😎

黑松露芝味牛肉漢堡($ 65)

滋味粒粒巨蝦堡($90)

套餐(+$18)

芒果奶昔啤酒($45)

士多啤梨牛奶沙冰($48)