2022-10-27 619 浏览
话说之前屯市𠮶间装修(今日已经开番),我就冇得喺呢间饭堂食,今晚难得可以喺元朗附近食饭,就去咗形点呢间超级三文治食。焗薯冇咗一排,依家有番,梗系要食一食佢。佢个焗薯钟意嘅话可以连皮食,块皮唔会话口感好怪,反而焗薯皮加埋啲焗薯再加上面嘅料系绝配,我个人最钟意系烟三文鱼沙律,但好可惜好多年前唔知几时开始就冇咗双球,依家一定要配一个蛋沙律球,如果我一定只会拣烟三文鱼沙律,因为我食过晒咁多款,同焗薯只味最夹嘅就系佢。识叫梗系叫套餐,会有个迷你凯撒沙律同一杯饮品。沙律有啲沙律菜、凯撒沙律汁、烟肉碎同埋芝士;饮品我通常都系饮白汤,今晚白汤系最好饮嘅忌廉磨菇汤,有好多磨菇,口感够浓,系嫌唔系几够热。10月会员优惠送一份芝士肉酱薯条,好味!稍嫌美中不足嘅系叫完焗薯又送多份薯条,一个人就会觉得太薯仔啦。
2022-10-27
用餐时段