餐厅: Morokok (家樂坊)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-01-20 250 浏览
提早食晚餐嘅好处就系唔洗等同迫人,虽然一入去佢话限时90分钟。我哋叫左3个餐加小食同埋饮品。泰式猪肉炒金边粉猪肉质素普通都系用左梳打粉腌过,份量都可以,最紧要有辣粉。好多时都系太多茄汁偏甜,所以整体来讲味道都算唔错!跟餐加小食: 薯条,串烧同埋香茅鸡翼薯条正常水准串烧都ok香茅鸡翼就一般,冇咩味同埋比较干。饮品方面好普通:特浓朱古力都唔浓,D cream 唔够香滑另外叫左冻柠茶,咖啡,焙茶猪鞍我觉得个猪肉质地有少少淋,都系腌制过。 但系味道都算ok, 冇雪味。如果薯饼转用新鲜嘅薯蓉会好d!黎麦鸡肉沙律🥗沙律d生菜新鲜,鸡肉都可以嘅,感觉好似健康d,沙律整体唔错!

我哋叫左3个餐加小食同埋饮品。

泰式猪肉炒金边粉

跟餐加小食: 薯条,串烧同埋香茅鸡翼
薯条正常水准
串烧都ok
香茅鸡翼就一般,冇咩味同埋比较干。

饮品方面好普通:
特浓朱古力都唔浓,D cream 唔够香滑
另外叫左冻柠茶,咖啡,焙茶

猪鞍

黎麦鸡肉沙律🥗
2022-12-31
$150 (其他)