2021-07-30 36 浏览
平時返工食飯時主要去九龍灣E-max,每一次經過INN都排晒隊。可惜自己午飯時間只有一個鐘,所以一直都冇機會試到。今日難得六點準時放工,決定夜晚試一試😝餐廳面積非常大,而且劃分左兩個區域。餐廳區域用左白色雲石檯,加上水晶吊燈盡顯高貴一面,不過枱之間距離比較短,所以有少少壓迫感。至於另一區域空間感一流,而且有一個大螢幕,感覺比較適合多人聚餐。- 澳洲肉眼扒配薯菜燒汁賣相滿分💯,一切開就見到我想要嘅五成熟,脂肪豐富,肉味香濃,而且無咩筋。旁邊既配菜例如蘆筍、薯仔都係我鍾意既蔬菜😍- 法式班戟INN既班戟比較厚身,口感再煙韌啲,加上榛子朱古力醬同香蕉既經典組合,你話邊有得輸,一定好味道🤤環境方面絕對係女仔嘅打卡勝地,食物水準唔錯,之後Encore係必需😎

- 澳洲肉眼扒配薯菜燒汁
澳洲肉眼扒配薯菜燒汁