本人系 Red Mango 既忠实 fan 屎,相信亦系少数既 fan 屎,唔信?你得闲经过望下佢有几多客就知道,可惜呢个圣诞夜佢令我伤透了心。话说早前本人见到 Red Mango 圣诞自助餐既广告,又话有芝士火锅,又劲多圣诞特色美食,好吸引呀,咁作为 fan 屎既我梗系 ja ja 林订位啦。价钱虽然系平时既 double, 但有咁多圣诞菜色都系抵比既。去到食喇,咦?芝士火锅呢,冇㖞。又话有好多款汤既?点解又系平时既中西汤。对于我呢个成日黎食既 fan 屎黎讲,根本所有野同闲日系冇分别! 我重复一次,系冇分别 arrrrrrrrrrrr 唯有睇到最有圣诞 feel 既系火鸡卷,但唔讲都唔觉㖞,食埋都唔觉,我谂你叫佢龙肉卷我都吹你唔胀既。另外佢将 o的印哂圣诞公仔既纸插落o的奶冻度,哗,真系好有圣诞气氛呀,原来我比多一倍既钱使左向呢 o的 detail 位度,谂到果个简直系天才啦。一路食一路望下附近既客,讲都唔信,圣诞正日流流,o的客既数量系仲少过o的伙记。阴公猪。啱㗎喇,素食达人同 DJ 先生,keep 住呢 d 做生意既走精面态度,好快 Red Mango 就会前途似咁,祝你地好运

啱㗎喇,素食达人同 DJ 先生,keep 住呢 d 做生意既走精面态度,好快 Red Mango 就会前途似咁,祝你地好运啦。