今次真係DKLM😤 咁遲先發現到依到😩OpenRice訂枱有優惠,散叫同ᏞᏌNᏟᎻ ᏚᎬᎢ,正價會有40%OFF🤑 (Chef Special 👨🏻‍🍳除外)尖沙咀依個價錢,真係抵到一個點呀🥳~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪ 蟹肉蟹膏濃汁扁意粉 ($98) 🦀🍝第☝🏻下望落👀我心諗dklm乜都冇既🙄望落唔覺有蟹🦀,但嗅到勁香🦀蟹味😧舀起意粉🍝個時發覺,原來係有拆左絲蟹肉😏意粉掛晒蟹肉 • 濃稠既蟹膏汁🤩去到底,都仲有勁多汁😜份量都幾多🤗幾大碟。.▪ 四式芝士薄餅 ($88)🧡💛💙🤍🧀推介💯 我除左係麵包控,仲係芝士控😌ᏢᏆᏃᏃᎪ岩岩焗起熱辣辣🔥,脆脆💥既薄批ᏢᏆᏃᏃᎪ底🤏🏻4️⃣式芝士(包括 💁🏻‍♀️ Gorgonzola • Feta • Parmesan • Mozzarella)芝士好重手,鋪滿晒面頭😍味道超級濃,勁香芝士味🥰特別係我至愛既ᏴᏞᏌᎬ ᏟᎻᎬᎬᏚᎬ 💙🧀呀,我完全俾佢吸引住呀💗除左芝士之外,仲有加到蕃茄醬🥫所以唔會過鹹,仲帶有🤏🏻少少甜味😋.▪ 軟殼蟹迷你漢堡伴蟹肉醬及松露薯條 ($128) 🦀🍔 • 🖤💎🍟開頭睇ᎷᎬN
今次真係DKLM😤 咁遲先發現到依到😩
尖沙咀依個價錢,真係抵到一個點呀🥳

▪ 蟹肉蟹膏濃汁扁意粉 ($98) 🦀🍝
第☝🏻下望落👀我心諗dklm乜都冇既🙄
望落唔覺有蟹🦀,但嗅到勁香🦀蟹味😧
舀起意粉🍝個時發覺,原來係有拆左絲蟹肉😏
意粉掛晒蟹肉 • 濃稠既蟹膏汁🤩
去到底,都仲有勁多汁😜
份量都幾多🤗幾大碟。
蟹肉蟹膏濃汁扁意粉 ($98) 🦀🍝
蟹肉蟹膏濃汁扁意粉 ($98) 🦀🍝

▪ 四式芝士薄餅 ($88)🧡💛💙🤍🧀
推介💯 我除左係麵包控,仲係芝士控😌
ᏢᏆᏃᏃᎪ岩岩焗起熱辣辣🔥,脆脆💥既薄批ᏢᏆᏃᏃᎪ底🤏🏻
芝士好重手,鋪滿晒面頭😍味道超級濃,勁香芝士味🥰
除左芝士之外,仲有加到蕃茄醬🥫
所以唔會過鹹,仲帶有🤏🏻少少甜味😋
四式芝士薄餅 ($88)🧡💛💙🤍🧀

開頭睇ᎷᎬNᏌ📖,諗住會係細細舊軟殼蟹🤏🏻🦀夾係漢堡中間🍔🤌🏻。

點知係牛肉漢堡🥩🍔旁邊,再另上炸到脆卜卜既軟殼蟹💥🦀
仲要分開左有好多舊,方便大家ᏚᎻᎪᎡᎬ💕

脆卜卜✨既薯條🍟上面加左黑松露🖤💎,成件事高級晒💃🏻

🔺ᏞᏌNᏟᎻ折完個價錢,真係你是但入間餐廳都要🤪
🔺所有野食即叫即整👨🏻‍🍳,上枱時熱辣辣🔥🔥
🔺唔同既角度都有勁多部電視機📺,係到睇波⚽️飲酒🍻🥂一定好爽👏🏻
🔺除左有得飲酒🍺🍷,依到仲有得ᏚᎻᏆᏚᎻᎪ😮‍💨,仲有ᏙᏆᏢ房可以唱K🎤🎶
🔺酒吧中間又有張篤波枱,岩晒鐘意篤波既大家🎱