(非会员)
2007-09-28 3 浏览
星期五晚睇完film同朋友去左APM Teppan 食晚飯因為有朋友食過話唔錯,咪去試下食~ 門口有個女仔遠遠見到我地行緊過去的時候,已經好有笑容welcome 我地,仲問我們幾多位入到去,佢地安排我地坐二人位,靠邊位,環境不太嘈,傾計都幾好個度有d富日本式彩色掛畫,我地仔細睇d畫入面原來有Teppan 的字眼,都幾特別坐低左,好快有staff 拎熱茶俾我地~ 接著,經理禮貌地主動行埋來向我地介紹d二人套餐,秋季小食,叫我地慢慢choose 經理幫我地落單,我地叫左三文魚壽司, 豚肉鍋, 墨魚咀串燒& chicken拉面~~ order 一落左,有個waiter 主動幫我地倒豉油幾細心& 主動^__^ 第二度通常都係自己倒豉油多 總括而言,壽司方面,水份充足,味道幾新鮮熱騰騰的豚肉鍋,冬天食最岩~ 份量足夠,佢仲有埋粉絲,好味!! chicken拉面好大碗~ ~ 食到好飽***兩個人食到好飽^^ 下次會再去嘗試其他食物!!

兩個人食到好飽^^ 下次會再去嘗試其他食物!!