因為我朋友唔食得雞鵝鴨, 所以我地無得叫DINNER SET (佢個MAIN COURSE好似有雞定係鴨? 唔係好記得TIM)到頭來, 我地叫左:沙嗲串燒6支咖哩 (加薄餅) (好似叫依個餸會送一小碟蠔油菜心定芥蘭)抄通菜青口湯再加左杯野飲其實, 樣樣野都幾好味, 不過我反而最鐘意碟通菜, 同我個朋友幾乎搶住夾, 最早清既就係依碟 (可能泰國野最好味既餸係飛天通菜都唔定).個咖哩我地反而食唔哂.下次想試下佢地個"生蝦" 同另一款湯.
Red Chili Restaurant - food 05
Red Chili Restaurant - food 04
Red Chili Restaurant - food 03
Red Chili Restaurant - food 02
Red Chili Restaurant - food 01

到頭來, 我地叫左:
沙嗲串燒6支
咖哩 (加薄餅) (好似叫依個餸會送一小碟蠔油菜心定芥蘭)
抄通菜
青口

再加左杯野飲

個咖哩我地反而食唔哂.

下次想試下佢地個"生蝦" 同另一款湯.