2005-08-30 18 浏览
今日食dinner,個人,食唔到太多,order了蘿蔔絲酥餅(3件),銀絲卷(1條),上海粗炒,奶油津白.我比較like奶油津白,唔系處處都有,埋單$116+ 10%. 一坐低,一定有碟(要錢)的花生,本人極少量食,一粒起兩粒止,所以極不喜歡此做法,一碟$1x,其實可唔可以唔要? Chinese Tea有普洱,人蔘鳥龍,玫瑰迷失,龍珠茶...seems六種茶.我們經常食小籠包,煎鍋貼,麻麻地,豆沙酥餅,食完件勁熱氣,要欴涼茶.不過有時經過新都城,唔知食乜,無決定,就去呢間law.平時少人都ok,星期六,日排隊成1小時,唔會考慮.服務一時時,唔會比tips.將軍澳無乜好野食,這一間算是不錯的選擇.中意的食物fast come and hot.如果唔中意飲荼,o米呢度law.