2005-04-23
同朋友預祝生日,想食buffet 但唔想太貴,見呢度comment唔錯,所以試左,果然唔差,都幾抵...!!buffet6點半先開始,但我地就book左7點3,唔知係咪太遲?!去到都唔見有生蠔,只有d青口,蝦同龍蝦仔.無生蠔某程度上係有d失望.但d龍蝦仔都有膏,幾好食.野食唔算好多,但都算高同唔差.有淥麵counter,仲有菠菜麵,檬粉,豬骨湯等等選擇,都幾特別.甜品都係cheesecake,mousse,bread pudding等等.沒太多特別,但我地後期都係主攻食haagen daze雪糕,仲有d即製waffle,好味..!!仲有d smoke salmon等等...整體黎講,選擇唔算好多,但價錢唔算高只係$168加一on fri and weekend,我地一行7人仲有75折.8位以上有人生日仲會送生日蛋糕...!!計埋discount,請埋朋友生日,除返開每人都係17x...個個都食到好飽.唔錯,只要要求唔好咁高都試得過!而且佢地gei服務都幾好,幾有禮貌!!p.s.佢有兩杯野飲包埋,一杯juice,一杯餐後的coffee/tea.都唔錯,計埋都真係幾抵.不過juice唔算特
p.s.佢有兩杯野飲包埋,一杯juice,一杯餐後的coffee/tea.都唔錯,計埋都真係幾抵.不過juice唔算特別好飲.