(非会员)
2006-09-03 19 浏览
因為同同事farewell,見有雜誌送7折coupon,仲有送每人一碟龍蝦,計落都唔洗$200,諗住試下都無妨,去到以為好多野食,點知都唔係想像中咁多,甜品,冷盤同熱盤唔多,一眼見哂!甜品種類好少,cake都係得3,4款,果撻,啫喱,兩款糖水,試左麵包布甸,好甜.芒果蛋糕好似葯水味,超失望!!反而沙律係最多選擇,有好多咁同種頪.海鮮有生蠔,龍蝦仔同青口,龍蝦仔最受歡迎,經常會冇哂,但係侍應又唔會好快加返.生蠔食左兩隻,雖然已經勁加檸檬汁同辣醬,但係都好腥.諗住食魚生,可能放一段時間,睇落唔係咁新鮮,同埋見到時已經俾人摷到亂哂,打哂風咁!!見到真係唔開胃.熱盤數埋都有差唔多有十款,無乜驚喜,到送上每人一碟露筍配兩隻"龍蝦",size細都唔緊要,最慘係啲肉硬到要用叉大力扯出o黎先食到,露筍又有渣,再一次失望!!仲有我o地由7:00開始坐到10:00幾.都冇乜出過新野,食物又出得慢,buffet由6:30--9:30, 但係9:00到己經開始收野,唔得!!雖然食物唔係咁好,但環境同服務都ok,唔會太嘈,但係整體都麻麻.