2012-02-08 22 浏览
我地一行4人,, 叫左4個唔同ge餐share黎食,, 去相~ (因為都過左一輪,, 所以唔記晒食ge名稱)英式早餐~ 煙肉,, 腸仔,, 豆都係一般個d啦,, 反而係個包最好味~蘑菇汁闊條麵~ 好味道!! 蘑菇汁同d闊條麵好夾,, 好有蘑菇香味~飯1號~ ok的,, 唔太濃味,, 所以唔會好漏喇~南瓜汁海鮮意大利飯~ 南瓜汁又係好香,, 就算咁傑身都冇話會好漏~因為大家都飽飽地,, 所以叫左一個brownies食ja~ 都唔算太甜同太漏整體黎講食物都ok的,, 可以再去食~ 但確實係個好地方呀,, 地點又方便,, 又唔係最貴個間,, 又係美心集團期下,, 只不過要人地排住隊等位就麻煩少少喇~
英式早餐~
蘑菇汁闊條麵~
飯1號~ ok的,, 唔太濃味,, 所以唔會好漏喇~
南瓜汁海鮮意大利飯~
brownies~

2011-12-15
庆祝纪念
情人节
英式早餐~
蘑菇汁闊條麵~
南瓜汁海鮮意大利飯~
brownies~