跟好朋友慶生日. 1. 杏仁麥片大蝦: 有驚喜. 杏仁麥味一上檯, 香味吸引得令我們大叫起來! 2. salami pizza: juicy, 不過要趁熱食, 否則會'林'及出水.3. blue mussel: 新鮮, 好味. 不過只有不足10隻, 好快食完! 4. 2杯drinks: Flamingo & Jade: Flamingo不太甜, 幾好. Jade個杯好長, 差點要企起身飲.5. 心太軟: 不錯. 埋單$700. 最鍾意係杏仁麥片大蝦. 2伯幾元都值! 至於環境, 估不到一間有裝潢的餐廳, 會愈坐愈嘈, 實在有酒樓程度. 坐卡位會好好多. 中間既一排2人台, 台與台很貼, 完全聽到鄰桌談話. 希望MISTO考慮賺少1桌生意, 留一點空間比客人..
跟好朋友慶生日.

5. 心太軟: 不錯.

埋單$700. 最鍾意係杏仁麥片大蝦. 2伯幾元都值!