2014-02-18 3489 浏览
琴日食完意大利粉 今日同事介绍话呢道有间价钱唔错 又好味既西餐厅所以就黎试下! 门口已经见到佢有块大大既LUNCH MENU我地去到既时间系下午2点10分左右 所以唔需要等位就可以三两下就入左去坐低是日个餐牌 无咩太吸引我一定要食既个道菜 所以最终简左 香草青口+蚬意大利粉而我D同事就简左 鲷鱼香草扁面同埋 一个鸡扒凯撒沙津呢道菜 我绝对唔推介比男士食 因为我系女仔都觉得实在 一 D 都 唔 饱!=3= 男仔食就等于无野落过肚 /3\ 基本上食完面头个几旧海鲜 就得番D意粉= = 但讲番味道既话 佢系淡淡地 无咩味 但系会食到有少少唔知薄荷叶既味定唔知香草味(唔识分) 总之好淡 应该对于重口味既人黎讲 呢道菜就应该好一般 但总括黎讲 意粉好味 汁都OK(只系佢本身道菜既汁系需要淡) 海鲜都OK 只系蚬肉我咁岩食到有少少沙 前菜有 红汤 同埋 包! 包系 WAITER罗一个TRAY过黎比你简 今日佢有得简蒜茸包状既包 同 红莓干包 我就简左头一个 WITH 牛油 好好味只于红汤就真系好西式味道 唔似一般港式个D甜甜辣辣 佢入口酸酸地 入面我见到有两粒粟米 .. HAHA
所以就黎试下!

香草青口蚬肉意粉
香草青口蚬肉意粉

我就简左头一个 WITH 牛油 好好味
红汤

题外话/补充资料: 总括黎讲 虽然呢个意粉我系完全食唔饱 但我见到我同事同隔离台既人食既餐都貌状非常不错 环境舒服 价钱又不贵 我觉得绝对几适合晚饭两三个人黎吹下水 食下饭既聚脚地
2014-02-18
等候时间
1 分钟 (堂食)